Къде е тънката разлика между секса и любовта?

Много жени бъркат секса с любовта и истинската връзка
45
Къде е тънката разлика между секса и любовта?
Снимка: istock

Не можете да установите истинска връзка? Все се случва така, че се влюбвате твърде бързо, а човекът до вас не отвръща със същото? Има ли вероятност да грешите някъде? Определено има, особено ако придавате повече любовен нюанс на секса, отколкото всъщност заслужава.

Много жени бъркат секса с любовта и истинската връзка. Любовта без секс е трудно осъществима. Сексът без любов обаче е напълно нормално, дори често срещано явление. Затова трябва да се научите да разбирате къде е тънката разлика между двете иначе интимни преживявания.

Сексът не определя статуса ви като двойка

Защо тези неща се случват толкова често! Жените като по-романтичната и нежна страна на човечеството са по-склонни да придават несъществуващи нюанси на една сексуална връзка, правейки я да прилича на любовна. Така идват много разочарования след това, когато се сблъскате с истинската нагласа на мъжа до вас към отношенията ви. А именно думичката „връзка“ определено не присъства в речника му.

Мъжете също са заинтересовани от това да създадат връзка. Но те значително по-рядко прибързват с тези определения от жените. Пък и за някои хора сексуалното желание е по-силно от любовното, което подтиква към дълготрайни отношения. Затова не прибързвайте с окачествяването на връзката си, докато не изясните помежду си дали сте от една любовна порода.

Впускате се към секс преди да сте разбрали къде се намира Tой емоционално

За да се предпазите от грешки и недоразумения тук трябва да знаете, че директната и откровена комуникация преди това е ключът към истината. Преди да правите секс, разберете на какво емоционално ниво се намирате. Това ще ви предпази от поредното любовно недоразумение, от което ще ви заболи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: любовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
психо преди 2 години
В един идеален свят хората трябва да се събират ако се желаят сексуално, но в тази пародия повечето бракове и връзки са базирани на странични фактори като пари, страх от мнението на общество, родители и т.н...Все още обществото е много тъпо и не осъзнава как само си вреди.
32
1
 
2
 
! Отговори
Така им е удобно преди 4 години
Мъжете използвачи, като решат да се женят, се лепват за заможна жена или за работлива, която да ги носи на гърба си.Други хитряги си набелязват най-наивните млади момичета, подбират сред тях някоя хубавелка и после, без да й обещават каквото и да било, се държат мило и й гледат сеира как се мъчи да им угоди.Такава е най-изгодна за секс-партньорка. Не иска подаръци и екскурзии, винаги проявява разбиране. Мисли, че полага основи на общо бъдеще.Но той нищо не е обещавал и я зарязва, щом реши.
31
1
 
1
 
! Отговори
до 33 преди 4 години
Мисленето е "противопоказано" за секса. Неслучайно, колкото са по-недоразвити индивиди, народи, ра си, толкова повече е секса. Обратно, неслучайно, авангарда на човечеството - светците, учените, хуманистите... не са емблема за сексуалност, а магарето, заякът...
30
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сексът без любов е механично действие. Те и кучетата правят секс но без чувства а по инстинкт. Човека е единственото мислещо животно и не би трябвало да прави секс като кучето.
29
6
 
1
 
! Отговори
няма любов! преди 4 години
До просто като бобЛюбовто вече е дефицитна! Който си има парички - обичат го всички!!!Има любов докато я преследваш и няма да я стигнеш!
28
0
 
4
 
! Отговори
просто като боб преди 4 години
Любовта е чувство, сексът е инстинкт.Все едно да питате каква е разликата между болката и страданието. Между удоволствието и удовлетворението.
27
1
 
9
 
! Отговори
В повечето случаи преди 4 години
момчето/мъжът се ръководи само от физическото привличане и ако постоянно търси все една и съща жена, то е, защото е решил, че тя не е досадна по характер и ще може да я използва за секс по-дълго време, без да поема ангажименти и без да се набутва с големи разходи.Най-младите момичета след време проумяват тези неща и, за съжаление, вече са пропуснали най-хубавите си години, въобразявайки си, че Той не ги търси често, защото такъв му е характерът и предпочита да е с приятели, а не с нея.
26
1
 
3
 
! Отговори
_ _ _ преди 4 години
- - - Не защото до момента е възприемалвръзката като сериозна, а защото просто е решил, че му е време за семейство. С това момиче е свикнал, преценил я е и е решил, че е подходяща.Само че такъв щастлив край има не винаги. И не защото Той не я е оценил по достойнство. Напротив, харесва я физически, уверил се е, че е свястна, но на него още му се ергенува и затова изведнъж прекъсва срещите им, защото е забелязал, че тя приема нещата сериозно и си въобразява, че е годеница. И това го има.
25
1
 
5
 
! Отговори
_ _ _ преди 4 години
Да, трудно е да обясниш на едно хубаво и свястно момиче, че Той вижда в нейно лице само парче месо, макар че явно много я харесва. Тя се заблуждава, че имат връзка и поради това, че по време на срещите им за секс водят интересни разговори, от които проличава, че за повечето неща са на едно мнение. Освен това, той споделя доста неща с нея и тя си въобразява, че той я възприема като свое гадже, с което е започнал сериозна връзка.Но не рядко, съвсем неочаквано мъжът предлага брак. Не защото - - -
24
2
 
19
 
! Отговори
Бай Генчо преди 4 години
Има някакъв мит за семейни двойки с 20-30 годишен опит, как мексът бил спомен и и двамата само се оглеждали. С жена ми вече навлизаме в третото десетилетие откакто сме заедно и дори и да го правим веднъж на 3 дни е несравнимо с всякакво пуберско клатене. И причината за това е близостта и емоционална та връзка, която една п.кла е неспособна да ти даде. Да, без колежание предпочитам интелигентни и стъпили на земята дами.
23
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Улегнала жена е 10 пъти по голяма интвресчийка. Разпорена от вбаннн.. 23 24 са перфектни.. Другото дърто надутоо и куцо
22
3
 
2
 
! Отговори
Джънгръц преди 4 години
Аз пък искам Митка със сочната питка от Б вход. Вие си решавайте сложните проблеми с женките.
21
0
 
19
 
! Отговори
Гоце преди 4 години
До КоцеМоже и да си прав, но старите хора казват, че младото си е младо. Едно младо моме лъха на свежест и жизненост, а това е незаменимо, дори и да не обсъждате с нея последното издание на Foreign Politics.
20
3
 
5
 
! Отговори
До анонимния 16 преди 4 години
Склери, като научи толкова много за жените от страничен опит, поне да си беше дал малко зор да разбереш с ракиения си мозък значението на думата "пунктуация". Такова неграмотни писане може да извади само непрокопсал всезнайко.
19
7
 
11
 
! Отговори
Дон Хуйан преди 4 години
Аз пък искам девойчета на по 18-20 години. Нямам много общо с тях, но пък м.мка му, колко лесно се лъжат! Само да демонстрираш малко сила и наличие на парички и са твои докато не ти омръзнат. Няма значение каква е всъщност истината, ти си я знаеш. Трябва само те да ти повярват, а от това по-лесно няма.
18
6
 
9
 
! Отговори
Коце преди 4 години
До Дечо 20Със зрелите, улегнали жени споделяш идеи, възгледи, те имат ясни цели, т.е. можете да се допълвате и да запазите много от това, което ви свързва взаимно, години след като сте приключили с интимната близост. Стига да има какво да предложош, разбира се, подобни жени са par exelance със солидно социално положение, обусловено от произход и образ. ценз.Извинявам се за сложния отговор, надявам се поне до някаква степен да е станало по-ясно. Очевидно не принадлежим към един културен пласт
17
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 20 Коце. То е до време Дечо.После вече за тях си никой! Ти където отиваш.Аз отдавна съм се върнал от там! И още нещоЖените са тези които те избират.А не Ти тях! 067Ще го разбереш във времето!-:)
16
10
 
9
 
! Отговори
Коце преди 4 години
До 16Винаги съм предпочитал по-възрастни от мен и никога не е имало недоволни и разочаровани. Подобна връзка има много предимства и интелигентните жени знаят това.
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 17.. А замислял ли си се.Че пари можеш и да имаш бол.Но в секса.Ако не отговаряш на калъпчето и си до там?-:/ Същото важи и за теб господинчо! Не можеш да предложиш на всяка жена всичкоАко поне веднъж вече не сте били заедно,! Ясно липсва ти опит!-:) Нещата във всяка връзка са сложни бе човек! Парите са само притурка към връзката Щом нещата са н 6. -:)
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 17.. Ами защото не си читав бе човек! Тук ли е местото да се " рекламираш"? То ако си читав.Да са те забелязали до сега! И не ми измервай любовта в " парични единици"! Има ли я любовта,човек може с малко и с много! Аре ходи да си лягаш сега с " кинтите си"!-:)