Любовно гадаене по дните на раждане

Подхождате ли си с любимия човек?
Съберете датата и месеца на раждането му /й/, за да получите просто число.
Да допуснем, че той е роден на 26 май /26.05/.
Събираме 2+6+5=13=1+3=4.

Следователно неговото число е 4.

По същия начин пресметнете и своя “код” и вижте как си взаимодействат един с друг.


1 и 1 Вие и двамата сте индивидуалности, несвикнали да отстъпват. Всеки обича независимостта и ще се бори за нея, потискайки другия.

1 и 2 Ако признаете достойнствата на партньора си, ще постигнете хармония. В противен случай няма да сте за завиждане.

1 и 3 В такъв тандем приятелските чувства вземат връх над любовното желание.

1 и 4 Вашият съюз е по-благоприятен за професионално сътрудничество отколкото за любов.

1 и 5 Вас ви свързва луда любов, жалко само, че не е задълго. Импулсивността на единиците и свободолюбието на петиците не гарантират стабилност.

1 и 6 Шестицата обича да доставя удоволствия и добре познава желанията на своя партньор. Всичко ще е чудесно, ако единицата не започне да се отнася потребителски към шестицата.

1 и 7 Вашите характери се допълват един друг. Вие не търсите дълбочина на чувствата, затова пък се стремите да споделяте разумно отговорността.

1 и 8 Ако не изисквате един от друг демонстрация на нежност и любов, отношенията ви ще станат доста хармонични.

1 и 9 Взаимодопълващ се съюз. В отношенията ви успяват да съжителстват материалното и духовното, любовта и приятелството.

2 и 2 Подобен съюз е благоприятен по-скоро за приятелство, отколкото за любов.

2 и 3 В тази двойка във всичко се запазва разумно равновесие. Сближава ви любовта към обикновените радости в живота.

2 и 4 Най-важното е да се научите да отстъпвате един на друг. И тогава всичко ще тръгне като по мед и масло.

2 и 5 Без съмнение между вас има взаимно привличане. Жалко само, че поради своята неувереност двойката никога няма да може да се примири със свободолюбивия характер на партньора си.

2 и 6 Идеална двойка. Започвайки съвместен живот, вие вече никога няма да можете да се разделите. Това е стабилен, продължителен съюз, основан на нежност и топлина..

2 и 7 За вас е по-добре да си останете приятели, вместо да виете семейно гнездо.

2 и 8 На вашата връзка е гарантиран дълъг живот.

2 и 9 Вие и двамата сте много раними и неспокойни. Между вас е възможна дружба, но романтичен съюз - едва ли.

3 и 3 Вие сте си загубили ума един по друг. Продължавайте в същия дух!

3 и 4 Тройката е спонтанна и инициативна, четворката - обратно, предпазлива и уравновесена. Но, както се знае, противоположностите се привличат.

3 и 5 Този тандем не се бои от скука. Вие и двамата жадувате за забавления, пътешествия и нови впечатления.

3 и 6 Прекрасен избор! Доброта, щедрост, искрен стремеж да се разбирате и подкрепяте един друг - всички съставки на вечната любов.

3 и 7 Интелектуалното родство на тази двойка за съжаление не е достатъчно за семейна хармония.

3 и 8 Осмицата се стреми към лидерство, тройката не понася натиск. Няма да й е лесно на такава двойка.

3 и 9 Реализация на съвместни планове, възможност за съвместно опознаване на огромния свят. Това е алианс на сърцата и умовете.

4 и 4 Числото 4 обозначава стабилността. Но две четворки вече е прекалено. Настойчивостта тук прераства в упоритост и инат, а предаността - в собственичество.

4 и 5 Колко сте различни вие! Четворката не обича промените, а петицата ги обожава. Взаимното разбиране не подпомага това.

4 и 6 Вашият тандем има много предимства: емоционален контакт, сексуална хармония. С такъв арсенал щастието ви е гарантирано.

4 и 7 Вашите отношения се основават на съгласие и разбиране. За дисциплинираните и упорити четворки няма да е излишно да се доверяват повече на интуицията на партньора си.

4 и 8 Вие лесно ще намерите общ език, тъй като и двамата се нуждаете от постоянство на чувствата. Но все пак решете кой да е лидерът.

4 и 9 Единият е мечтател, другият - материалист. Ако не се разделите след седмица, ще бъдете заедно навеки.

5 и 5 Две пеперуди, пърхащи от цвят на цвят. За дълговечност на чувствата не може и дума да става.

5 и 6 Шестицата обича хармонията във всичко, разчита на нежните, продължителни отношения. Петицата жадува за нови усещания! Връзката е възможна, но не може да бъде наречена безпроблемна.

5 и 7 Общността на духовните, интелектуалните и професионалните интереси благоприятства вашите отношения.

5 и 8 Вие чудесно се разбирате, но не успявате да избегнете разногласията - нито един от вас не понася каквито и да било зависимости или ограничения.

5 и 9 Напред - към мечтите, към веселия живот, пътешествията, новите планове! Няма нищо невъзможно. Един въпрос: кой ще поеме върху себе си битовата страна на живота?

6 и 6 Вие и двамата знаете какво е любов, дом, семейство. Но излишната емоционалност може да предизвика доста затруднения. Прекалено много си приличате - чувствата ви могат да избухнат и угаснат за един миг.

6 и 7 Съюз на сърцето /6/ и ума /7/. Резултатите са непредсказуеми. Впрочем ако направите взаимни отстъпки, щастието няма да ви избяга. Но ще успеете ли? Защото шестицата се нуждае от обществото, а седмицата се стреми към самота.

6 и 8 “В дома трябва да има имане” - казва осмицата. “Най-важното е любовта”, твърди числото шест. Задача номер едно за вас е да намерите компромис.

6 и 9 Шестицата мечтае за идеална любов. Деветката идеализира любовта. Но и от двамата се искат доказателства.

7 и 7 Помните ли историята за жерава и чаплата? Всеки слуша своя акъл и е доста сложно да се разберете.

7 и 8 За седмицата на първо място е духовността, за осмицата - материалната страна на нещата. Отличен професионален тандем, но любовната лодка ще се обърне още от първия вятър. При това осмицата обича да командва парада, а седмицата трудно понася зависимостта.

7 и 9 На вас ще ви е хубаво заедно, докато не се сблъскате с битови трудности. Защото и двамата сте неспособни да решавате подобни проблеми!

8 и 8 Властолюбието и амбициите са присъщи и на двама ви. Не може да се отрече също, че сте предприемчиви и енергични. Връзката е възможна, но при условие че се откажете от съперничеството.

8 и 9 В професионалната сфера това е доста плодотворен съюз, но в любовта вие имате различни цели. А и могат ли да се съединят абстрактното и конкретното?

9 и 9 Идеална двойка. Дадено ви е да “работите на едни честоти” и да се разбирате с половин дума.

 

 
Инфо: За Жената
 

 





{START_COUNTER}