IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секс или любов- поведението му го издава

19 декември 2006 11 12

Как да познаете по жестовете какво иска един мъж от връзката си с вас

Секс или любов- поведението му го издава

Лошото на мъжете е, че никога не можеш да бъдеш сигурна в тях- тъкмо когато решаваш, че той е любовта на живота ти, той ти казва, че всичко между вас е приключило и ти разбираш, че целта му е била само да се позабавлява.

В същото време се случва и обратното- зарязваш някого на втората седмица, защото ти се струва, че те мотае, а той после не те оставя на мира с месеци и е готов да свали звездите от небето за теб.

Мъжете се влюбват, това е ясно. Мъжете търсят много по-често секс за една нощ ( или няколко седмици), това също е ясно.

За да ви се изясни и на вас кой какво иска, вижте съветите за разчитане на жестовете на мъжете

Усмихва се на една страна

Усмивка в стил Джони Браво показва, че този младеж не е искрен с вас, когато ви казва, че за него сте единствената жена на света.

Едната половина на лицето му отразява едно, а другото половина- противоположното, добавят експертите от iVillage, а това е сигурен знак, че той търси по-скоро забавление, отколкото сериозно обвързване.

Или го изпратете навън от живота си преди да ви е запленил тотално или се включете в играта му и се позабавлявайте заедно без да инвестирате много чувства.

Държи се като фотомодел на снимки

С други думи- позира докато ви говори, все едно около вас подскача фотограф, който трябва да го хване в най-чаровната му поза. Леко разгърдената риза и продължителните погледи никога не са плод на случайността.

Той очевидно флиртува с вас като използва целия си „чаровен“ арсенал. За такива мъже, които осъзнават влиянието си върху жените, смяната на партньорката е по-честа отколкото сменяте четката си за зъби.

Няма нищо лошо да се поддадете на чара му и да преживеете зашеметяващи моменти, но не се опитвайте да го опитомите, той просто ще избяга.

Смее се искрено

Когато ви е весело да сте заедно, когато той се смее искрено и е готов да направи с вас какви ли не щуротии без да се интересува от мнението на околните, това е сигурен знак, че той се чувства удобно във вашата компания и е щастлив да сте заедно.

Не можем да кажем дали точно той ще е мъжът, с който ще прекарате остатъка от живота си, но със сигурност с такъв човек ще изживеете една прекрасна любовна история.

Държи ви за ръка непрекъснато

Той не се страхува да покаже на света, че е обвързан. И то точно с вас. Усмихнете се широко и се радвайте на взаимната си любов.

КоментариКоментари