От известно време излизате с престъпно привлекателен мъж, който отговаря на почти всичките ви представи за идеалната половинка - имате общи интереси и теми за разговор, правите страхотен секс и като че ли се влюбвате, но нещо ви кара да се зачудите дали това ще бъде следващата ви сериозна връзка или просто страстно забавление?

Често ние дамите умеем да се заблуждаваме и да възприемаме чисто сексуалните отношения като разтапяща любов, което на по-късен етап ни изиграва лош номер. Как да различим секса от любовта?

1.Ако не спирате да правите секс

Просто секс: Излизате ли от спалнята изобщо? Заедно? Ако ви кани единствено в леглото си, дори и да е всяка вечер, това е просто силна страст, която след време най-вероятно ще изстине. Мъжът, който би искал да ви задържи в живота си, ще направи всичко възможно да не акцентира единствено върху креватните упражнения.

Любов: Ако той ви включва в плановете си и ви кани да отидете заедно на концерт, кино, театър, изложба или друго подобно събитие, то определено интересът му към вас не се изчерпва единствено в леглото. Дори може би един ден ще се превърнете или вече сте се превърнали в негов приоритет.

2.Ако той е загрижен за удоволствието Ви по време на секс

Просто секс: Ако ви доставя удоволствие, само за да повдига собственото си самочувствие. Освен това кой мъж не би искал дамите да го хвалят в леглото? Обърнете внимание дали той ви прегръща често, когато не правите секс, и дали се интересува от вас през останалото време. Ако усетите, че той е внимателен и заинтересован от вас единствено, когато правите секс, то не залагайте големи надежди за по-сериозно развитие.

Любов: Aко той търси близост с вас, когато сте извън спалнята (хваща ръката ви, прегръща ви), то бъдете сигурна, че любовта е някъде съвсем наблизо. Може би е въпрос на време да се впуснете в красив романс.



3.Ако той не спира да ви обсипва с комплименти

Просто секс: Какво е естеството на комплиментите? Ако те подчертават единствено фигурата и дамските ви умения, то най-вероятно той вижда единствено любовница във ваше лице. Интересува се единствено от физическото ви присъствие и вероятно не влага нищо повече.

Любов: Ако чувате похвали за себе си от този мъж, касаещи характера и качествата си извън спалнята, то това между вас е повече от просто секс.

4.Ако той не спира да ви целува

Просто секс: Страстните целувки по време на секс са изпепеляващи, но ако устните му ви галят единствено по време на акта, то знайте, че този мъж не е надежден за вас.

Четете още: Защо днес хората правят по-малко секс, отколкото преди?

Любов: Ако той ви целува и държи ръката ви, дори и когато сте на разходка в парка, това е вашият човек.



5.Когато той прави мили жестове за вас

Просто секс: Той ви казва прекрасни неща и е толкова внимателен по време на секс, но като че ли през останалото време не е заинтересуван от вас? Това е само секс и нищо повече. Мъжете обичат да се доказват под завивките, но когато не изпитват по-дълбоки чувства, старанието им си остава единствено в леглото.

Любов: Ако този мъж иска да има връзка с вас, той ще се погрижи да ви глези и да ви впечатлява постоянно. Ще се поинтересува от любимите ви занимания и ще прави мили жестове, които не са свързани единствено със секса.

Четете още: Защо чуждата винаги е по-сладка?