Най-точното онлайн богатство, което разказва за усещането за любимия човек. Любовта, която разказва Таро онлайн "Венера в Скорпион"




Венерав астрологията е основната планета по отношение на анализ на връзките. Нейната позиция Б. зодия А аспектите на Венера на други планети в хороскопа ви позволяват да предскажете какъв тип партньор ще привлече човек как да завладее сърцето на второто полувреме и да изгради силна, хармонична връзка.

Скорпион - един от най-мистериозните зодиакални знаци. Този воден знак е свързан с силни емоции и страсти. Опишете знака на Скорпио не е лесно: той не обича да поставя чувствата си, предпочитайки, напротив, контролира други. Той го прави упорито, а тайно.

Знакът на Scorpio управлява Марс и Плутон, и господарката на противоположния знак на Телец Венера е в скорпиона в лишаване от свобода. Особено трудно и драматично проявява Венера чрез този знак! Това разпоредба на Венера носи страстни чувства и ревност, силна привързаност към партньора и в същото време тенденция да изпитва взаимоотношения върху силата, периодично донасянето им до точката на кипене.

Любовта подравняване Таро "Венера в Скорпион" ще ви помогне да разберем истинските чувства на партньори един на друг и ще покажем скрити влияния обвързан. Картите ще предскажат развитието на събития в отношенията и ще дадат полезни съвети за бъдещето.

Ако почувствате чувство за вълнение или безпокойство преди примамването, препоръчваме ви.

Схема и стойност на картата на любовния знак на Таро "Венера в Скорпион"

Карта 1 - Вашите отношения с партньор в настоящето
Карта 2 - впечатлението, че партньорът ви прави
Карта 3 - впечатлението, че произвеждате партньор
Карта 4 - Вашите чувства към партньор
Карта 5 - Чувство на партньор към вас
Карта 6 - Какво скрити влияния, които имате във връзка
Карта 7 - Какви скрити влияния запознават партньор
- Важни обстоятелства във вашите отношения в близко бъдеще
Съвети 9 - Съвети, както и вие
Карта 10 - Резултатът от развитието на отношенията в бъдеще

Така че, фокус и ... вижте подравняването!

Карта 1.
Връзката ви в настоящето

Купата на страницата символизира романтичен импулс отвън, сигнал за съчувствие, ново усещане. Също така, това е млад, много романтичен и сантиментален русокосен млад мъж, готов за незаинтересована помощ, чувствителна, художествена, мечтателна, добре образована, способна на дълбоко чувство и преданост.

Карта 2.
Впечатлението, че партньорът ви прави

Тази карта оправдава важни въпросиПоради това в отношенията могат да възникнат трудности, ако не са разумни и честни. Дяволът често обозначава зависимостта на един от партньорите от друг в домашен, финансов или психологически смисъл, поради което страда от емоционалната и духовна страна на Съюза. Трудностите в отношенията могат да бъдат свързани и с прекомерно потапяне в материални въпроси и преследване на съмнителни удоволствия; Този Arcan често означава изкушение, да се отдадете на желанията и желанието за тях на всяка цена. Дяволът също често се свързва с сферата сексуални отношенияШпакловка Понякога това може да означава изневяра, любовници без ангажимент.

Карта 3.
Впечатлението, което правите на партньора

Тази съдебна карта символизира остроумен, проницателен, прав човек (обикновено жена, но може да означава човек) с чувство за хумор, безпристрастен, от който идва чувството вътрешна сила и доверие. Тези качества обаче не винаги трябва да имат дълбок духовен контакт, а кралицата на мечовете може да означава тъга, скръб, сълзи поради раздяла, самота, недоразумение.

Карта 4
Вашите чувства към партньор

В различността на връзката, картата означава благоприятен шанс, началото на следващия етап в отношенията, перспективите за участие в нови събития. Тя може да бъде обозначена с брак, а първата сватбена нощ и бременността и просто ярки впечатления. Като цяло, асото на пръчиците често показва дейност и ентусиазъм, енергия, интерес и привличане към нещо ново.

Карта 5.
Чувства на партньор към вас

Тази карта обозначава голяма тежест, трудности, период на тестване. Задълженията и отговорността са тежки, а силите изглеждат напълно малки. Въпреки това, собствената му тежест не се държи и остава много дълго да го носи. Палатка на отделенията показва нещо много трудно или почти непоносимо, но не трае твърде дълго. Всичко излиза веднъж и само този, който падна, може да бъде изваден.

Карта 6.
Какво скрити влияния, които носите във връзка

Рицарят на пентеите говорят за течение, рутината на връзката ви. Също така олицетворява човека лоялен, но консервативен, упорит в своите навици и цели, задълбочени и надеждни. Винаги е ефективно при прилагането на плановете си, изпълнителната власт и пациента, верен на думата му и никога не хвърля случая, без да го доведе до края.

Карта 7.
Какво скрити влияния носят партньор

Page Pentacles символизира вероятността за нови взаимоотношения, влюбена, искра, която светна между двама души. Също така е млад мъж, интелигентен и любознателен, усърден и практичен, който знае как да съхранява лоялност, весел, любящо физическо удоволствие

Карта 8.
Важни обстоятелства във вашите отношения в близко бъдеще

Тази карта символизира естественото и естествено завършване на един етап в живота или взаимоотношенията и прехода към нов. Това завършване може да бъде болезнено или дългоочаквано, но във всеки случай той е окончателен и неотменим. Ако смъртта Arkan попадне в бъдещето, това показва липсата на перспективи в подходящата посока и ако в позиция, съответстваща на настоящето, вие сте на прага на важни основни промени, които не могат да се наричат \u200b\u200bнеочаквано.

Карта 9
Съвети как да ви направим

Карта на света говори за постигане на съгласие, щастие и радост в отношенията. Това е намереното в лицето на партньор на половината си не само във физически, но и в духовния смисъл, чувството за цялата пълнота на живота, хармонията и просперитета. Това са именно тези отношения, на които сте търсили, за които сте мечтали кой ще ви даде усещане за почтеност на себе си и на света около вас.

Карта 10
Резултат от развитието на отношенията в бъдеще

Ace of Pentacles говори за възможността за просперитет и придобиване на надеждност в отношенията, печеливш брак. Всичко това обаче е възможно само при прилагане на достатъчно усилия, с максимален интерес и усилия. Необходимо е да се вярва и искрено да желае тази цел да покаже мъдрост и лоялност, а след това мечтите за щастие могат да дойдат в осезаема реалност.

От момента на произхода на нашата грешна и красива земя на първото нежно чувство, всяко момиче би искало да знае какво мисли приятелят й за нея. Любопитно би било скъпо за такава информация. В търсене на отговор на този въпрос, както и други въпроси, например: той ме обича или не, слабият етаж се прилага към вещиците, капризите, гадалите и прогнозите на всички майстори. Някои наистина бяха щастливи и те научиха истината, други, преминавайки всички кръгове на ада, и останаха във верижните лапи на прохиндекс, задържаха своята "жертва" на къса каишка: "лечение" от несъществуващи болести, фалшиви съвети, фалшиви съвети Невалидни заклинания и като общо безброй парична инфузия. Защо е грехът, всичко това съществува сега. Шарлатан не превеждаха, като тези, които са в безкрайно търсене на отговори и съвети.

Въпреки това, сегашните момичета са много по-лесни, сега има великолепна възможност, без да оставяте собствения си дом, просто отворете интернет и започнете в търсачката: "Fortune казва на любимия ви човек". И Voila! Световната мрежа веднага ще предложи много езотерични сайтове. Включително нашия могуер. Превъртане на малко надолу страница Можете да изберете тези Fortune-Judicia за любов, които напълно отговарят на текущата ви нужда от информация и съвети.

Нашият прадядо, вероятно ще умре от завист, разберете, че седи на диван в любимото си кафене, можете да погасите онлайн и да разберете какво е обичано. Измислица! За тях - да, за нас това е реалност, в която няма нищо неестествено. Не само съвременни технологии Те дават такива шансове, така че и не е необходимо да плащате никого. Всичко е безплатно!

Добави към съпруга си

За да получите малко отговор на въпроса: Кога ще се оженя? Всяка млада млада дама е нетърпелива да разбере името на бъдещия съпруг. Ясно е, че гледате вашите коняри, огледайте, но все още неразбираеми - с кого ще бъде семейството? Сякаш да не пропуснете този, който може да се превърне в надеждно и силно мъжко рамо. Кой е щастие да търсим?

На среща

Какво мислите, какво състояние разказва най-посещаваното на сайта? Разбира се, тези, които помагат да знаят какъв ден, идват при нас, се подготвя, особено ако на този ден трябва да отидете за дата на любовта. Какво да чакаме от срещата? Каква бележка ще се разделим? Как ще отиде всичко? Харесва ли ме (а)? Милиони въпроси, отговорите, на които ще бъдат подканали или време, или нашата свободна и незаменима кола точно отклонение на среща!


Корона на любовта

Короната на любовта е най-бързият, най-искрен и точен богат, който разказва за любов. Такъв е случаят, когато трябва да поставите решаващ момент в отношенията. Няма неразбиране и проводници, чувства на изборите ви, както в дланта!


Цигански таро

Това онлайн гадаене обединява вековните традиции на европейски карти на таро и много изтъкнати цигански предсказатели. Редката палуба има изключителен дизайн, както и уникална интерпретация на отделните старши и по-млади аркани.


Какво харесва в мен?

Какво ме харесваше? Въпросът, разбира се, по никакъв начин не е най-значителен и неотложен. Но това е любопитно! Уви, виновникът на празника варира от крак до крака и в най-добрата нещо неразбираемо. И така бих искал да знам, че избраният от вас е намерил такъв вид в теб!? Какво ще кажете за погасяване? Те знаят всичко карти, кажете ми и този отговор на въпроса.


Скандинавски руни

Има ли някакво древно и доказано гадаене в светлината на поколението, отколкото скандинавските руни? Има малко, дори по-малко щастливи, които комбинират изисканата простота и гъвкавост. Скандинавски съдба, която казва на един човек - то универсална рецепта за всички поводи. Задайте въпроса си, попитайте и руните със сигурност ще ви отговорят.


Господарник, който казва Берендев

Отдавна, в тризънтно царствотридесетата държава, а именно на славянските земи, които са живели в Береента, Беревийските царе и те са имали бреза. Никой не знае нищо, което я настигна, само епидите, мъдрите приказки, инициативи и богатство, които разказват по дървените листове, достигнаха този ден.


Любовта пасианс

Най-добрият барометър на любовта е, разбира се, специален пасианс, който ще даде най-точната прогноза за предстоящата промяна в личния фронт. Знаете ли какво да очаквате от най-близкия уикенд, предстоящата ваканция или серия от избрани? Време е да се разложите пасианс картите!


Любовта не обича?

Всички ние идваме от детството. Това време, когато беше обичайно да се отгатне на лайка. - Обича? Не обича? - Попитахме й въпрос, безмилостно разкъсване на нежните бели венчелистчета. Нека да поемем естеството и да плащаме онлайн на миога.


    Опитах онлайн Fortune да разказва на картите на чувствата на любимата ми, всичко изглежда вярно. Научих, че картите на определени места се интерпретират по различни начини. Как циганите изглеждат толкова бързо и казват? Опитах се и погледнах сайта ви, че коя карта означава. Много е трудно, но както искам да знам любовта или не.

    И се зачудих няколко пъти, за един и също така се оказва) и на други момчета, просто съчувствие, можеш да предположиш или по-добре да не изкушава съдбата? Чух някъде, където можеш да предположиш само един път, защото останалите резултати ще бъдат неправилни. Вярно е?

    Имах ситуация в живота си, когато всичко изглеждаше добре във връзка с човек, но в същото време в главата ми закопчах някои съмнения за искреността на чувствата му. Не му се довериха, ревниви и не разбраха какво ще доведе до всичко. Той помогна на стария познат, направи оформление на картите на чувствата му към мен и малко отвори очи. Вярвам в картите и вярвам в това, което казват.

    ООД, това е нашето любимо хоби с приятелки е в юношеството! Което тогава преживяванията бяха за момчетата, как всичко изглеждаше интересно и важно по това време ... отидохме в нашата компания, взехме палубите на картите и изложени за връзката на момчетата. Благодаря за вдъхновени от младежките напомняния)

    Момичета, както между другото, сега съм тази статия! С моя съпруг, месецът е пълен с почивка и аз не разбирам защо. Изглежда, че не съм унищожителен и не го свързвам с мозъка, той непрекъснато намира някаква причина да намери вина за мен, на храната, която готвя, да стигна до моите приятели ... Ръцете вече са спуснати, може би той Имам някой отстрани и търси причина да се измъкне от мен? Ще направя това съдба, но, честно, се страхувам да науча истината.

    Винаги са скептично насочени към такива разделения на оформлението. Вярвам на номерата и нумерологията, дори една и съща хиромантия (четене в ръцете ви) също вярвам повече. Но познатото е нестандартна ситуация, за да опише дълго време, но въпросът е, че картите на моя изненада много точно раздават какво е в този момент и дори дори и дори посъветва как да действат. Кажи ми, има ли някакво друго богатство? Може би наистина работи ..

    Дама на червеите - символизира едно младо момиче. Това е смешно, но моят колега, аз просто подписах в телефона, дори не знам защо. Някак си започна да ми се обажда като шега и отиде, отиде, кликуха атакуваше. Сега не се практикува, защото Пах Пах с човек в една връзка е добре. Но имаше ситуации, в които картите отвориха малко очи върху мен и чувствата му към мен.

    Щом не иска да признае, ще позная какви чувства има за мен. Използвам всички господари, защото е толкова интересно, знам какво мълчи човек. Ние винаги прикриваме момичетата на нови момчета и решаваме кой е по-подходящ за името, по природа, на съдбата. И тогава, когато срещнете всички тези добри и как знаете по-близо ..)

    И можете да познаете човека? Какви чувства се чувстват тя? Сега се чудех и паднах, че тя ме възприема като любовник. Аз се натъкнах на вашия сайт - има само магазин от съдби и заговори. Сега ще бъда моята принцеса, за да опитам. Тя казва, че нещо никога няма да бъде с мен. Така че нека да видим как магията е валидна.

    Високо интересна статияИ онлайн Fortune Gelting е прост. Сега можете по всяко време, където и да се досещате) забелязах, че картите се издават по различни начини, когато се караме в кавга и когато сме добре. Все още използвам много други онлайн съдба На този сайт - както в името, така и към датата на раждане и да.

    Дадох ми богатство, което не казваше точно какво бих искал ... Кажи ми, мога да се опитам да опитам някак си ситуация? Или разведени веднъж и не се променя повече? Препънах ви върху заговорите, така че резервоарът е разрушен от чувства към момчето, което би искал да се запази)

    Започна да чете статията и осъзнава, че когато се преместих нов апартамент Не помня картите в багажа! И имах палуба, помня точно! Друга стара, баба имаше, .. Често правех съдба, която разказваше и пасианс, понякога от скука), но аз гледам, не мога наистина дам - \u200b\u200bвсичко може да се направи тук)

    Много се смеех, когато се натъкнах на "дамата на червеи"))))), когато срещнахме съпруга си, той просто ме написа по телефона, защото се запознах с приятели, играех се в картите, и го победих В глупак победоносната карта беше точно дамата на червеите)), която разказва, че е запазена, но все още не се нуждая от нея)

    Да, аз също се чудя дали е възможно да се отгатне човек за подобно състояние на щастието, само едно момиче? Аз го постигам за един месец, но тя играе с мен, или не ме харесвам, но се страхува да казвам и обиждам. По някакъв начин и времето не искам да губя, но момичето е много стоящо, ако има шанс, ще продължа.

    Е, това и какво остава, когато си за него и с душа и с тялото, както казват, и е студено като айсберг в океана ... и не пише първо и не посреща почивки. или в резултат или опитайте, ще се опитам да се обърна към картите .. Както казват, тя все още може да се опита "всичко ще си струва само да се погълне"?) Мъжете в крайна сметка

    За мен обикновено човекът е достатъчно съвършен за думи. Човек не трябва да хвърля малко език, добре, е желателно, навита тъмнокоса и сладък ... но от тези смокини ще изчакате ясно разбиране за връзката си! Така че понякога се обръщам към гадателката, когато се появяват такива "обекти"

    момичета, аз не разбирам приятеля ти ... или той не е дори човек за мен, а просто романтичен приятел. Когато прекарваме време с него (и по-често ме кани да видя), аз се чувствам съчувствие и треперя към себе си, нежно докосване, господа. .. но когато не заедно, ние комуникираме на vaiberu или телефона, тогава не е така на разположение. .. Страхувам се да му пиша. Какво е по-добре да се направи от Гадас в този случай?

    Преди 3 години човекът се появи преди няколко седмици. И сега изчезна някъде! И всичко беше добре, съобщи, започна официални отношения (предложено да се срещне), имаме кандидат и си купихме красив период, но изведнъж той просто изключи мобилния си телефон и спря да се свърже с контакт. На Гадания се оказа, че има чувства. Не знам какво да мисля сега и какво да правя

    Не разбирам как циганите или някои предиктори моментално говорят бъдещите карти. Гледах каквато и да е разказваща от тази статия за стойността на картите и аз самият разбирам това, за да изразя значението им да знам много. Дори имитирайки въпроса "Той ме обича или не".

    И тук ви се среща с човек, изглежда, че всичко е в ред. Но понякога такива съмнения са запушени за чувствата му и искреност във връзка с мен! Трябваше да търся по познатото положение, защото в същото време просто се наражавам, за да отидат нервните разбивки. Знаех b преди това онлайн, можете да получите отговор, аз го направих тук, сега вече е без значение.

    Кажи ми, възможно ли е да познаеш многократно на същия човек? Предполагам, че няколко пъти на сегашния си Uhager, по принцип резултатите са приблизително същите, така че избрах да повярвам, че предсказанието на картите във вашия съдба. Но няма ли да изгладя това предсказание, ако предположите ли?

    О, както станахме богати след уроци! Тогава нямаше социални мрежиТова не беше толкова популярно и необходимо за живота на интернет, както и днес. Отвори магическата ни книга, взе пака и отиде подред на всички момчета от нашия клас, с паралел ... както си спомням, става толкова смешно)

    Много време се натъкна на сайта ви в тази статия, аз наистина искам да проверя чувството на собствения си съпруг. Dada, няколко години по-късно бракът може да се съмнява в искреността и лоялността си. Започна късно да търси причини за кавга. Тя се прилепва заради всеки боклук или кризата на средната стойност (но по някакъв начин по-рано), или който намери някой ... е по-лесно без хората да живеят (

    Няколко седмици, докато се срещаме с един човек, видях се един друг, но не разбирам защо, изведнъж спря да ми се обажда и пише. Отговори на повиквания, се казва нормално, но много неща, натоварени и така нататък. Аз се тревожа, внезапно какво се е случило, започна да копае и да си спомня последните срещи ... не, не можех да развалям нищо или да го избутам с нещо. Благодаря за галенето, което казва, ще направя и се надявам, че е толкова успокояван.

    И като цяло, все още не мога да разбера кого идваме помежду си с настоящия си "приятел". Не, това не е приятелство, прекарваме толкова много време. Можем да се целуваме и да се разтърсим по рамото ви, но не разбирам какво следва. Такова съединение, което той и толкова притеснен сега. От тази несигурност се колебае и се разбива понякога, аз се страхувам да правя съдба, защото не мога да получа това, което искам да чуя.

    Онлайн Fortune Gelling е по-лесно от простото) Аз се връщам у дома на влака, отварям, прочетох оформлението и чета, дешифрирам, търся заявление за вашите ситуации) в действителност, стойностите ще се различават в зависимост от Текущи отношения с моя MCH. Понякога на вашия сайт аз се обръщам към "монетата" Fortuneteller, както го наричам - да / не, това отговори)

    Намерих линк към тази статия в историята на браузъра) Моят любим беше спойка, надявам се да ме чудя, а не на някой отстрани. Кажи ми, има ли някакво подобно богатство за мъже на момичета? Имаше страх, че моето момиче тя все още обича някого, тя завърши толкова много мисли за лошо.

    Мислех, че нямам цяла палуба у дома. Някъде някои карти липсват, ще трябва да купя) Мисля, че това по-ефективно, когато държите картите в ръцете си, те някак си все още абсорбирате енергията си, мисля, че това подравняване ще бъде по-правилно в края на краищата. Кажи ми, с коя риза е по-добре да придобиеш тесте от карти за съдбата? Или има значение?

    Имам чудесен любовник, но искам нещо повече. И кампанията му подхожда на всичко. Страхувам се да настоявам за нещо повече, а не едно момиче трябва да бъде клонирано на по-сериозна и редовна връзка, но искам да отида нов етап. Позволете ми да ми помогна. Казват не, ще забравя за него.

    Обичам мълчаливи мъже. Мълчание-злато, обичайте няколко, разговора ясно всъщност, без празни думи, без "вода". Да, честно, и кръстените жени не харесват, най-често се превръща в базара. Но от такъв перфектен човек за мен трудно да се постигна истината за чувствата.

    Аз съм от доста добре приятелско семейство, нямам нужда от нещо много момчета с всички нормални взаимоотношения, почти приятелски настроени и всички те също не живеят зле. Заедно излизаме и почиваме вашата компания. Но човекът ми беше залепен от лошо общество, той е толкова нещо, което непрекъснато го моли за съпруга си. Чудех се, но неговото наемни намерения.

    Наистина обичам да познавам всичките си приятели, те идват и искат човек или няколко. Но напоследък стана по-малко вероятно да дойде. Картите ми започнаха да лъжат или излагат. Тук си купих нови карти и тренирам на роднините си. С помощта на вашата статия. Тегивите, които всичко е вярно.

    Много често предполагаме с приятелки на момчетата. Има много оформления на момчетата. За чувствата си към момичето и намеренията, за бъдещето. Ние винаги използваме това defling, това е много точно и вярно показва отношението на човека към вас и бъдещите проблеми също са много ясно видими. Препоръчвам да отгатнете всичко тук.

    Съпругът ми и аз сме разведени. Аз отдавна излизам за моя съпруг, живея много щастлив. Но тук е моето предишно нещо и аз не намерих сродна душа. Постоянно идва при мен у дома. Вече се втурнаха със съпруга ми, заедно на футбола и често седят и разговарят. Но той не диша дълбоко. Тя непрекъснато се прегръща, тя ще се излива. Чудех се тук, той обича монокия.

    Ние сме в офиса след това новогодишни празници С колеги, взети за гадаене онлайн. Това е точно като почивка за обяд, веднага влизаме в офиса с таблети и предполагам. Има много щастливи. Колко добре Ulyanka намери този сайт. Сега те висят всички офиси тук, дори време липсва за обяд, много стегнат.

Открийте истинско отношение Вашият съчувствен обект може да бъде много прост с помощта на известни предсказуеми карти.

Подреждането на чувствата на човека върху Таро може да бъде направено по няколко начина, които се различават по формулирането на въпроси. Изберете богатството, което разказва от следното, най-напълно разкрива най-важните нюанси за вас и се придържа към инструкциите.

Просто подравняване на чувствата, обичани

Това гадаене е едно от най-простите. Просто трябва да помислите за човека, който ви интересува и произволно издърпайте три карти от палубата, като ги поставите подред, както на снимката.

Стойността на картите

  1. Първата карта разказва дали този човек За вас някои чувства. С зоната на чувствата, пряко свързани с костюма на чаши, както и някои старши аркански: любовници, слънце, сила, мир, звезда. Жрицата, магьосникът и йерофант могат да говорят за определена духовна връзка, докато императорът или императрите символизират "родителското" отношение, патронаж. Останалите карти в тази позиция се интерпретират според традиционните им стойности.
  2. Втората карта показва, че иска избраната от вас, какви мотиви ще ги управляват. Ако на това място падне отрицателна карта - това означава, че този човек се опитва да реши проблема, описан от картата, описана от картата.
  3. Troika отговаря на въпроса дали има някаква заплаха за вас в отношенията с този човек. Положителните карти говорят за липсата на всеки трик, но за отрицателен трябва да изглеждат по-внимателно, за да разберете къде идва опасността и какъв вид раждане.

Това гадание е подходящо за тези, които само започнаха връзка с нов човек и все още не са сигурни в сериозността на намеренията му по отношение на вашия съюз. Подреждането на "маската" характеризира човека от вас, ще покаже истинското си отношение и ще говори за бъдещето на вашия двойка.

За да се бори, трябва да предадете умствено избрания си един или избор, след което е планирано да се разложи картите на Таро, както е посочено в картината.

Стойността на картите

  1. Устройството ще покаже как обектът на вашата съчувствие оценява себе си и неговия характер.
  2. Две ще опишат как той иска да изглежда в очите ви, който се стреми да направи вашето впечатление.
  3. Тройка ще вземе истинското си лице и ще ви каже какво е този човек в действителност.
  4. Четвъртата карта ще демонстрира съзнателното си поведение към вас.
  5. Петте ще разкажат за това, което се крие в подсъзнанието си, което всъщност води действията на обекта на вашето съчувствие.
  6. Шестата карта ще каже, че този човек наистина се чувства.
  7. Седем ще ви каже какво е намерението му да се опитва да получи от вас, защо се нуждае от връзка с вас.
  8. Осемте ще опишат прогнозата на връзката между вас в близко бъдеще.
  9. Деветата карта ще обобщи сценария и ще покаже каква ще завърши връзката ви и какъв удар ще имат върху бъдещия ви живот.

В този сценарий на чувството за човек таро ще покаже дълбоко психологически причиникоито комбинират или обратно, изключете двама души. Споковането на късмета може да се използва за анализиране на ситуацията в съществуващите любящи взаимоотношения и за разбиране на характеристиките на човека на лицата, които представляват интерес и нейните намерения по отношение на вас.

Избрани са два значителя за сценария, един за вас, а другият - за човека, когото ще познаете. Тогава палубата се смесва и 13 карти са извадени от него. Те трябва да бъдат отложени според схемата по-долу.

Стойността на картите

  1. S1 и S2 - Ingunifier, първият се отнася за вас, вторият за обекта, който ви интересувате.
  2. Първата карта ще разкаже за вашия лични функции, и шестото - за това как те се отнасят до характеристиките на партньора, на който познавате.
  3. Двама ще покажат на хората около вас и седемте ще отговорят на въпроса, че обкръжението ви има обща с обект на съчувствие.
  4. Тройка характеризира отношението ви към упълномощен човек, а осемте са как той принадлежи на вас.
  5. Четиримата ще очертаят вашата финансова ситуация в момента, а деветят е отношението на съчувствието обект на финансови въпроси.
  6. Петата и десетата карти ще говорят за искания, пет - за вашите, дузини - за предпочитанията на мистерията.
  7. Позицията 11 ще покаже, че тя съчетава или може да ви комбинира с този човек, а позицията е 12 - която коренно може да ви изключи.
  8. Тринадесетата карта ще обобщи колапса и ще покаже възможно съвместно бъдеще на връзката ви.

Това богатство, което казва отговор на въпросите, които ви интересува, е, независимо дали мисли за вас, като поведение. За да може прогнозата да бъде точна, по време на по подразбиране психически да запази визуален портрет на човек, който предполага.

Особеността на този сценарий е, че тя показва ситуацията само в момента, тъй като мислите на човек могат да се променят бързо, което означава, че може да се повтори веднъж няколко дни.

За гадаене трябва да извадите 7 карти от палубата и да ги разграждате според схемата.

Стойността на картите

  1. Към вас принадлежат картите от лявата страна. Устройството показва вашите мисли, две - вашите чувства и тройката е вашето поведение към задължителния човек в момента.
  2. Правата страна характеризира обекта на вашето съчувствие. В позиция 4 има карта, която разкрива мислите на този човек, в позиция 5 - чувствата му, в позиция 6 - поведението му във връзка с вас.
  3. Седемте обобщават сценария и разказва за значението на връзката ви: че те носят сами как те могат да бъдат описани какво ще доведат до тях.

Това голямо подравняване ще ви помогне да разгледате всички най-малки нюанси в отношенията си с упълномощеното лице. С него ще научите всичко за неговите мисли и чувства, и да анализирате перспективата за любовна връзка.

Не се използва ексгистрирател в образуването. Просто помислете за обекта на интереса си и разграждайте картите, както е показано в схемата.

Стойността на картите

  1. Първата карта ще опише ситуацията на връзката ви тук и сега.
  2. Вторият ще каже какви събития или обстоятелства в миналото са довели до това, което е описано в позиция 1.
  3. Тройка ще покаже последното минало на връзката ви.
  4. Четирия е близкото бъдеще.
  5. Карта в позиция 5 ще ви даде да разберете какво точно желае човекът от вас: любовна връзка, приятелство, комуникация по работа, материална полза или нещо друго.
  6. Шестата позиция говори за неговите отворени действия.
  7. Номер 7 отваря завесата на тайна - че обектът на вашето съчувствие се крие от вас.
  8. Осемте се тълкуват в зависимост от естеството на връзката ви. Ако между вас имаше интимна връзка, тогава на тази карта можете да прецените как партньорът е доволен от секса с вас. Ако връзката е само началото, или обектът на съчувствие не подозира вашите чувства, цифрата 8 ще разкаже дали съвместните му дейности са подредени с вас във всеки общ бизнес.
  9. Деветте характеризират как този човек ви вижда от: това, което той мисли за вашия външен вид, интелигентност, поведение.
  10. Обърнете специално внимание на десетата карта: това показва, отколкото или от кого, в допълнение към вас, партньор е страстен. Това може да е друго лице (съдебните карти често казват за това) или някакво хоби.
  11. Позиция 11 ще опише плановете на указаното лице за бъдещето по отношение на вас.
  12. Дванадесети и тринадесети карти са много важни за вас лично. Фигура 12 ще покаже, че този човек може да ви даде, и 13 - какво да отнеме. Помислете за тях.
  13. Позиция 14 ще покаже какъв партньор е подсъзнателно да ви очаква, неговото истинско вътрешно намерение за връзката ви.
  14. Петнадесетата карта е адресирана до притурка. Тя съобщава дали има шанс да срещнете някой друг човек в близко бъдеще, което ще ви даде какъв упълномощен човек няма да може да даде.
  15. Позиция 16 - Съвет от Таро, как да се държим със обект на съчувствие.
  16. Завършва номера на подравняване 17 - той ще опише резултата от връзката ви с човека, за когото мислите.

Когато направите подравняване на чувствата на човека, Таро дава точни отговори само ако можете да спазвате мисълта си пред очите си.

Представете си как изглежда обектът на вашето съчувствие, какво е облечен, какъв глас, навици, начин на разговор. Всичко това ще ви помогне да научите най-близо до истината за нюансите.